Hoe word je lid?

De Davidsfonds Cultuurkaart

Hoe krijg JE ze te pakken?
Je kiest voor minstens 40 euro boeken en/of cd's uit de uitgebreide cultuurgids of je betaalt gewoon 40 euro als je geen boeken en/of cd's wenst.  Je kan ook kiezen voor een schoolbibbon van 40 euro die scholen kunnen inwisselen voor boeken voor hun bibliotheek.
Wie meer dan 100 euro bestelt krijgt een bijzondere intentie. Dit jaar is dat de graphic novel Haast, een poëtisch verhaal van Stéphane Servant met illustraties van Rébecca Dautremer.

Voordelen van het Davidsfonds Lidmaatschap?

• ‚ÄčMeteen waar voor jouw geld: ‚Äčleden krijgen boeken en/of cd's in ruil.
  • Korting op boeken en/of cd's op de website van DF Leuven: 5 % vanaf 40 euro en 10 % vanaf 75 euro.
  • Korting op boeken van de Davidsfonds Uitgeverij bij Boekhandel De Meester (Brugse Boekhandel, Dijver 2, Brugge)
  • Prijsvoordelen bij de cursussen van Davidsfonds Academie: 6 tot 10 euro per persoon.
  • Korting bij Davidsfonds Cultuurreizen: 40 tot 60 euro per persoon.
  • Korting op de prijzen van afdelingsactiviteiten.
  • Korting of andere voordelen bij verschillende grote Vlaamse cultuurhuizen.
  • Vier keer per jaaar gratis het Davidsfonds Cultuurmagazine in jouw bus.
  • Maandelijks een ledenvoordelennieuwsbrief: grote kortingen of bezoeken aan musea, theater, tentoonstellingen etc.
  • Alle vermelde voordelen gelden voor het hele gezin!

Interesse om lid te worden?

Neem contact op met één van de bestuursleden of vul het webcontactformulier in.