Hoe word je lid?

De Davidsfonds Cultuurkaart

Hoe krijg JE ze te pakken?
Je kiest voor minstens 40 euro boeken en/of cd's uit de uitgebreide cultuurgids (en daarmee steun je ook onze vereniging) of je betaalt gewoon 40 euro als je geen boeken en/of cd's wenst.  Wie meer dan 100 euro bestelt krijgt een bijzondere intentie: bundel kinderpoëzie door Riet Wille en geïllustreerd door Martijn Van der Linden.

Voordelen van het Davidsfonds Lidmaatschap?

• ​Meteen waar voor jouw geld: ​leden krijgen boeken en/of cd's in ruil voor hun bijdrage aan het Davidsfonds.

• ​Korting voor het ganse gezin op alle Davidsfonds activiteiten en 10 % korting op de boeken van Davidsfonds Uitgeverij bij een aankoop vanaf 50 euro via www.davidsfonds.be (buiten het lidmaatschap).
    In de Brugse Boekhandel (De Meester) krijg je eveneens korting op Davidsfonds publicaties.
  • ​Reductie bij de cultuurreizen en cursussen van Davidsfonds Academie.
  • Gratis Davidsfonds Cultuurmagazine en nieuwsbrief met cultuurvoordelen.
  • ​Aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen (zie Cultuurgids)