Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Met acht DF-dames stapten we de parfumzaak In Fine in de Hoogstraat binnen, allemaal even nieuwsgierig naar wat er ons te wachten zou staan.

Eerst werden we onthaald op koffie met een gebakje, een aangename start. Ondertussen konden we om beurt uit een kleine zestig gekleurde glaasjes onze favoriete geurtjes kiezen, wat beslist niet zo simpel was. We hebben geaarzeld en getwijfeld, maar uiteindelijk konden we elk een selectie maken.

Vervolgens mochten we om beurt daaruit onze top 4 kiezen, waarna die vier parfums op onze mouwen werden gespoten, netjes verdeeld over boven- en onderarmen. Na een kwartiertje met veel gegiechel en gesnuffel kwamen we tot de verrassende vaststelling dat niet elk gekozen geurtje ons nog beviel!  

Toen kwam de echte verrassing: van elk van ons kon de parfumlady, op basis van onze vier  keuzes, een beschrijving geven van enkele krachtlijnen van ons karakter! Ongelooflijk maar waar. Dit hadden we niet verwacht! Zodra we uiteindelijk zeker waren van onze definitieve keuze, kregen we elk ons parfumflesje mee, mét raadgevingen omtrent de juiste wijze van aanbrengen.

Als klap op de vuurpijl kwam dan ook  nog de goede Sint binnen, vergezeld van twee zwarte Pieten.

Het was een verrassende, leuke, gezellige en verrijkende namiddag! Ons parfumflesje zal er ons nog heel lang aan herinneren.

Parfumdegustatie