Privacyverklaring

Wens je onze elektronische nieuwsbrief te ontvangen? Stuur een e-mail naar davidsfondsva@gmail.com  met als onderwerp 'graag info'.

De persoonsgegevens die je ons bezorgt worden enkel door ons verwerkt voor de organisatie van activiteiten en om je op de hoogte te houden van deze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om samen cultuur te beleven.

We verwijzen ook naar de algemene privacyverklaring van onze koepelvereniging Davidsfonds VZW op http://www.davidsfonds.be/privacy

Welkom op de site van het Davidsfonds Ver-Assebroek

(laatste update 3 december 2018)

Cultuur beleef je samen

Het Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat tegelijk jeugd- en volwassenenboeken uitgeeft, grote en kleine evenementen organiseert, cursussen op niveau aanbiedt en reizen met een meerwaarde opzet. Het Davidsfonds is actief op honderden plekken, in heel Vlaanderen, en focust in al wat het doet op taal, geschiedenis en kunst.

De lokale afdeling van Ver-Assebroek biedt elk jaar aan de leden en andere belangstellenden een boeiend en gevarieerd activiteitenaanbod:

Þ  Een ruime waaier aan CULTUUR, variërend van een boekenbeurs, concerten,
      toneelvoorstellingen, museumbezoeken, kunsthistorische stadswandelingen, …

Þ  VORMING gebeurt via voordrachten aangaande opvoeding, economie, actuele
problemen, politiek, geloof, geschiedenis… Ook niet te vergeten: degustaties,
kookavonden

Þ ONTSPANNING: o.a. de jaarlijkse daguitstap, quizavond, dia-avond(en), de gastronomische BBQ en het ledenfeest behoren daartoe.